Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Adres

Takkebijsters 73
4817 BL Breda

Telefoon 076-5716751

Website https://bureaupeen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven – helpt u graag met uw marketing-, communicatie- en organisatievraagstukken. Wij zetten voor de beantwoording van deze vraagstukken evenementen in. Als instrument binnen een bredere context. Altijd een hoger doel dienend. En leidend wanneer nodig.

We houden focus op strategische en pragmatische vormgeving van evenementen op het snijvlak retail, leisure en sustainability. Creatief en realistisch. Fysiek, virtueel en hybride!

Evenementen anno vandaag. Evenementen die bijblijven. Bij de bezoeker. En bij u. Constant houden wij trends in de gaten. Ontwikkelingen die wij met alle liefde toepassen en doorvoeren in bestaande en nieuwe concepten. Dit doen wij samen met u als één krachtig team.

Graag werken we aan een beheersbare ontmoeting met beleving. We laten de bezoeker, klant en gast nadenken en toveren tegelijkertijd een brede lach op hun gezicht. Voor u. En met u. Bureau PEEN! zorgt voor #volluk. Veel volk!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2002

Milieubeleid

Ons bureau opereert op het snijvlak retail, leisure en sustainability. Eerder waren wij betrokken bij de organisatie van Klimaattop Zuid 2018 en Kids Klimaat Experience 2019. Deze evenementen waren een voortvloeisel uit de doelstellingen van Klimaatstroom Zuid.

Ons bureau zet – samen met twee projectpartners – momenteel in op het verder brengen van het gedachtegoed van Klimaatstroom Zuid, omdat we vinden dat deze energie moet blijven stromen. 

Twitter @bureaupeen

Onze partners