DeboLED

Adres

Van der Mondeweg 87a
6685 BM Haalderen

Telefoon 0263799970

Website http://www.deboled.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Deboled is een webshop die wij hebben gebouwd met onze ruim opgedane ervaring in led verlichting. Met de visie om onze service en diensten te optimaliseren hebben wij in 2013 onze webshop vernieuwd. Hiermee zijn wij ervan overtuigd dat wij onze bezoekers de optimale informatie en service kunnen bieden bij het kiezen en aanschaffen van de juiste led verlichting. 

Nog niet zo heel lang geleden was led verlichting niet zo bekend. We kenden het vanwege de led gadgets, een led lampje voor aan de sleutelhanger en later kwamen de led fietslampjes en tuinverlichting. Inmiddels kunt u het zo gek niet bedenken of er is een prima led alternatief voor uw traditionele verlichting verkrijgbaar.
 
Deboled heeft een breed aanbod van de beste led verlichting in alle soorten en maten. Daarnaast zijn er verschillende opties om uw led verlichting op maat door ons te laten maken. U kunt zowel zakelijk als privé enorm besparen door uw traditionele verlichting te vervangen door led verlichting!
 
Graag blijven wij in samenwerking met onze klanten, voor onbepaalde tijd investeren in een schone en energiezuinige toekomst!  Kijk voor ons volledige aanbod op www.deboled.nl
Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @deboLEDnl

Onze partners