Fiducie

Adres

Iependaal 27
3075 WD Rotterdam

Telefoon 0657333336

Website http://www.financieel-duurzaam.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Fiducie ondersteunt de startende en groeiende ondernemer in de duurzame sector. Ik verstevig de organisatie van de ondernemer, zodat die beter uit de verf komt, gebruikmakend van zijn/haar eigen expertise, die van de omgeving en in het netwerk. Daarbij komen financieel en duurzaam samen, cijfers en idealen, werkelijkheid en droom. Zie verder financieel-duurzaam.nl/over-fiducie

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

De eerste stap op weg naar meer duurzaamheid is "bepaal wat essentieel is voor je bedrijf". Essentieel aan Fiducie is de analyse en ondersteuning van en het advies aan het duurzame kleinbedrijf. In al mijn werkzaamheden probeer ik duurzame aspecten te verwerken.

Bij het werk van Fiducie spelen internet en online communicatie een belangrijke rol. Voor de webhosting heb ik een groene provider uitgekozen: Greenhost. Voor de uitwisseling en online opslag van bestanden kon ik geen groene provider vinden, maar MEGA uit Nieuw-Zeeland sprong er duidelijk uit op het gebied van privacy. Kantoormateriaal gebruik ik weinig en dan nog vooral hergebruikt materiaal. Kantoor houden doe ik vooral aan mijn bureau thuis. Reizen doe ik met het openbaar vervoer, te voet op per fiets. Bankieren doet Fiducie bij Triodos Bank.

Fiducie is vooralsnog een eenmansbedrijf. De impact op de omgeving wordt vooral bepaald door beslissingen in mijn persoonlijke leven. Ik eet al jaren grotendeels biologisch, heb zonnepanelen op het dak en neem groene energie af van Eneco.

Milieukeurmerken

Twitter @fiducie_in

Onze partners