Impershield Europe B.V.

Adres

Kleijweg 6
2635 BR Den Hoorn ZH

Telefoon 06-29447560

Website https://www.impershield.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Impershield levert natuurlijke producten. Enerzijds producten om stenen, beton en stucwerk te beschermen tegen vocht, vuil en UV. Gevels en terrassen gaan langer mee en de mooie uitstraling blijft behouden. In sommige toepassingen kunnen kleuren zelfs geaccentueerd worden. Daarnaast ook producten als vervanging van chemische varianten van binders in bijvoorbeeld vezelplaten of verven.

Impershield producten zijn 100% natuurlijk, niet schadelijk voor het milieu en arbovriendelijk te verwerken. Door de verduurzaming van de maatschappij worden de producten van Impershield als de nieuwe standaard gezien.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

De Biobased economie begint op gang te komen. We herontdekken de kracht van de levende natuur steeds meer. Talloze natuurlijke grondstoffen die eeuwen geleden al gebruikt werden, zijn in de laatste eeuw verdrongen zijn door synthetische en onvriendelijke varianten. De natuurlijke grondstoffen krijgen opnieuw een functie in nieuwe producten voor een schonere en energiekere maatschappij. De natuurlijke producten kunnen op duurzame wijze en met veel minder energie samengesteld en verwerkt worden, waardoor de milieu impact minimaal is.

Impershield biedt sectoren als de bouw, de verfindustrie, de verpakkingsindustrie de polymeren om hun producten en projecten groener te maken. Met Impershield bent u op weg naar een groenere toekomst.

Onze partners