Tensor Sustainable

Adres

Gaesbeekerhof 133
3764 DL Soest

Telefoon 06-81303357

Website http://www.tensor-sustainable.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Veel, zo niet alle organisaties van klein tot groot, hebben dagelijks te maken met facetten van "duurzaamheid". Wat is dat nou? In onze ogen is duurzaamheid het opbouwen van een lange termijn relatie met je belanghebbenden. Waarom? Omdat je samen een weg kan vinden hoe je duurzamer, zowel op ecologisch als op sociaal gebied je bedrijfvoering kunt invullen. 

Kort gezegd duurzaamheid is normale business. Vaak hebben we het niet door en kijken we naar de eerste 4 letters van het woord...."duur". Tensor Sustainable laat zien dat het juist veel kan opleveren, zowel in harde valuta als in meerwaarde om een meer betekenisvolle organisatie te zijn in de samenleving.

Daarvoor maken wij onder andere gebruik van een methodiek om beleving van mensen inzichtelijk te kunnen maken, zodat we goed kunnen inspelen op de wensen, terughoudendheid, ideeen, kansen die al deze mensen zien.

Verder ondersteunen wij bij het neerzetten van strategie maar ook de vertaalslag naar concrete implementatie waarbij we met name kijken naar de (kleine) gedrasgverandering die mensen achteraf gezien heel makkelijk maken omdat ze dan inzien wat het nut en voordeel is.

Zelf werken we ook veel samen met partners die specifieke kwaliteiten en expertise meebrengen. Omdat we weten dat we zelf niet alles kunnen is een eco-systeem ook voor ons heel nuttig om onze klanten goed te kunnen helpen.

En dit alles om samen een stap je te zetten naar een minder onduurzame wereld :-).

 

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @TensorSustainab

Onze partners