Huis & Energie - 12, 13 en 14 november 2021

Duurzaam huis Huis en Energie 2020

Nederland gaat massaal van het gas af. De belangstelling voor verduurzaming is ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in groene energie. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. Huis & Energie is de eerste landelijke consumentenbeurs waar uw bedrijf hen kan laten zien hoe ze op energie kunnen besparen en tegelijkertijd hun wooncomfort kunnen verhogen. Vraag daarom nu informatie aan.

Duurzaam Droomhuis

Huis & Energie vindt plaats op 12, 13 en 14 november 2021 in de EXPO Haarlemmermeer. Dankzij steun van de overheid verrijst midden op de beursvloer het 300 vierkante meter grote Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis. Dit huis midden op de beursvloer toont de allernieuwste technologieën op het gebied van duurzaam wonen. Van fluisterstille warmtepompen en flinterdunne zonnepanelen tot slimme verlichting en inductiekookplaten: bezoekers kunnen al deze producten zelf in actie zien.

Wie zijn de bezoekers?

Door doelgerichte inzet in de media en aandacht bij onze mediapartners krijgt Huis & Energie gegarandeerd het publiek dat bezig is met het verduurzamen van hun huis én hiervoor budget heeft georganiseerd. Onze hoofdpartner Milieu Centraal bereikt dagelijks tienduizenden consumenten, waarbij de consumenten met een bovengemiddeld inkomen zijn oververtegenwoordigd. Exposanten als onze hoofdsponsor Greenchoice en doe-het-zelfmarkt Gamma zullen de beurs uitgebreid promoten onder hun achterban. Ons target is 15.000 – 20.000 bezoekers, maar méér is ook mogelijk.

Jouw bedrijf ook presenteren op Huis & Energie? Meld je nu aan!

Wat voor bedrijven doen mee?

De verduurzaming van Nederland zit in de versnelling! Als uw bedrijf de early adopters weet te bereiken gaat hier een olievlekwerking van uit waar u nog jarenlang baat bij heeft. Exposanten op Huis & Energie zijn fabrikant, groothandel, leverancier, dienstverlener, energiebedrijf of adviseur. Het zijn duurzame koplopers die zich richten op een koopkrachtig publiek dat geïnteresseerd is in acht specifieke beursthema’s:

  • Zonne-energie
  • Duurzaam verwarmen
  • Slimme verlichting
  • Woningisolatie
  • Ventileren & koelen
  • Elektrisch vervoer
  • Financiën & subsidies
  • Duurzaam wonen

Openingstijden

Vrijdag 12 november 2021: 10:00 – 18:00
Zaterdag 13 november 2021: 10:00 – 18:00
Zondag 14 november 2021: 10:00 – 17:00

Deelnemen zonder zorgen

Huis & Energie wordt georganiseerd door Good!, ook bekend van succesvolle vakbeurzen als Solar Solutions International, Duurzaam Verwarmd en LED + Elektro. Naast het kwalitatief hoogstaande publiek is de gemene deler van al onze beurzen het gemak voor de exposant. Via de online event planner kunt u binnen een half uur uw deelname regelen. Ook kunt u hier informatie over uw producten uploaden zodat u ook voor en na de beurs een breed publiek kunt bereiken.

Extra informatie

Heeft u specifieke vragen over ons beursconcept? Of heeft u nog weinig ervaring met beurzen en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Wij staan u graag telefonisch te woord of komen bij u langs om u tijdens een persoonlijk bezoek alle informatie te geven die u nodig heeft. Ga naar www.huisenenergie.nl of bel ons op 072 – 572 97 94.

Onze partners