De Laadpaal specialist voor thuis en het MKB

De Laadpaalshop is dé onafhankelijke laadpaal specialist in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor een laadpaal bij jou thuis en wij verzorgen dit ook voor het MKB. Je kunt bij ons uw laadpaal kopen en laten installeren door heel Nederland.

Welke laadpaal kies je als (toekomstige) elektrische auto eigenaar? Hiervoor worden verschillende mogelijkheden aangeboden. Er is ontzettend veel keuze en er zijn heel veel opties voor een laadpaal. Je moet daarom goed rekening houden met de persoonlijke situatie. Elke elektra aansluiting is anders en hiervoor zijn verschillende opties. Een laadstation kan tegen de muur of met een paal in de grond, met een losse of vaste kabel of opladen via een laadpas.

Daarom geven wij op maat advies om de juiste keuze te maken voor jouw nieuwe laadpaal. Een laadpaal kopen is geen kleine uitgave en ook geen gemakkelijke. Er is ontzettend veel keuze en er zijn heel veel opties voor een laadpaal. Wij geven ook geen standaard oplossingen voor uw laadpaal maar geven meerdere opties. Wij nemen de tijd voor u.

In tegenstelling tot 'de grote' aanbieders bieden wij geen standaard oplossing en bieden een goed advies met een scherpe prijs voor de installatie.

Luisteren naar jouw wensen

  • Wij doen meer dan alleen een laadpaal verkopen. 
  • Wij verkopen een oplossing in plaats van een product.
  • Wij zorgen voor de best mogelijke oplossing voor uw specifieke laadpaal wensen.
  • Wij hebben alle kennis in huis om dit te bewerkstelligen en verzorgen ook desgewenst de installatie van de laadpaal bij jou thuis.
  • Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent over jouw laadpaal.

Speciaal voor het netwerk van Groene Zaken, geven wij 10% korting op de laadoplossing (en op de eventuele installatie) van Blue Current *.

Bekijk hier ons gehele assortiment

Aangeboden door

De Laadpaalshop

De Laadpaalshop

Geldig tot

geldig tm

1 mei 2021

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners