Duurzaam energie opslaan in zoutwater accu’s met duizenden euro’s korting

Zoutwateraccu’s zijn de accu’s van de toekomst, ze zijn duurzaam, gaan 20+ jaar mee, kunnen grote hoeveelheden energie opslaan en bovenal zijn ze buitengewoon veilig omdat er geen giftige materialen worden gebruikt. 

Een wereld van verschil dus met hoe er nu energie wordt opgeslagen in lood en lithium accu’s. Deze accu’s worden gemaakt van kostbare grondstoffen en verkeerd gebruik brengt ook serieuze risico’s met zich mee. 

Het is dus niet vreemd dat wij van het Offgridcentrum de afgelopen jaren ons steeds meer gespecialiseerd hebben op het gebied van zoutwater accu systemen. Zo hebben we het afgelopen jaar diverse mooie projecten gedaan met zoutwatersystemen.

Over het off-gridcentrum

Met het off-gridcentrum ontwerpen en adviseren wij op dagelijkse onze klanten over off-grid (energie)systemen.

Geen netaansluiting, geen probleem is ons motto 😉.

Sinds 1 februari 2021 zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met Groene Zakendeals. Om deze samenwerking te vieren geven we nu eenmalig 20% korting op de zoutwater accu systemen die via de exclusieve Groene Zakendeals pagina worden aangevraagd.

De voordelen van een zoutwater accu systeem

Zoutwater accu’s zijn niet alleen de accu’s van de toekomst maar ook (vaak) al de beste keuze voor de energieopslag van vandaag. Zo zijn ze per kWh aan opslag voordeliger dan lithium accu’s, is er geen brandgevaar en ze gaan tot wel 50% langer mee dan lithium accu’s.


Volledig onderhoudsvrije accusystemen
100% natuurlijke materialen
✅ 100% veilig en geen ontploffingsgevaar
✅ Voordeliger dan Lithium & AGM accu’s. (vanaf 7.5kWh)
Een levensduur van +20 jaar

Wil je samen één van onze experts kijken of zoutwater accu’s de beste accu’s zijn voor jouw situatie? 

Vul dan het aanvraag formulier in op de exclusieve Groene Zakendeals pagina op onze website en we nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact. De accu’s zijn ook (op afspraak) te bezichtigen in onze showroom in Twente.

Door grote vraag is de huidige levertijd voor een zoutwateraccu systeem ongeveer 2-3 maanden.

 Alle duurzame pioniers die voor 1 april gebruik maken van deze exclusieve korting, kunnen sowieso rekenen op levering in 2021 (betaling bij plaatsing en/of aflevering).

Aangeboden door

Offgridcentrum

Offgridcentrum

Geldig tot

geldig tm

1 mei 2021

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners