Kant En Klare Energie Bespaarboxen

De Eco-Groothandel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder van duurzame non-food producten van de Benelux.

Zowel voor de winkelier als de zakelijke markt bieden we een breed assortiment aan producten. Makkelijk besteld en snel geleverd. Of het nu gaat om eco kerstpakketten of duurzame relatiegeschenken, private label producten, de nieuwste zero waste artikelen of energiebesparende producten. Als het duurzaam moet zijn, is geen opdracht voor ons te groot.

Eco-Groothandel levert ook diverse kant-en-klare Energie Bespaarboxen in verschillende thema's. Elke box bevat een set energiebesparende 'Plug en Play' artikelen, die door iedereen eenvoudig te installeren zijn.

Producten die helpen om direct energie te besparen, of die je meer bewust maken van je energie verbruik. Energieboxen We hebben 6 standaard boxen samengesteld in verschillende thema's, maar het is ook mogelijk om een eigen box samen te stellen. In het assortiment hebben ze meer dan 100 energiebesparende producten in verschillende prijsklassen. Losse energiebesparende producten.

Naast kant-en-klare boxen, worden er ook losse producten geleverd voor energiebespaartrajecten, relatiegeschenken of voor het bevoorraden van energiecoaches. Daarnaast heeft de Eco-Groothandel een speciale energiebespaar-webshop gelanceerd, met voucher systeem, om gemeenten en woningbouwverenigingen te ondersteunen bij het leveren van energiebesparende producten aan huiseigenaren of huurders. Bekijk de webshop: www.energiebespaarshop.nl

Aangeboden door

Eco-Groothandel

Eco-Groothandel

Geldig tot

geldig tm

30 september 2020

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners