Overstappen? Gratis afvalscheiding advies voor onze lezers

De Afvalbak heeft al meer dan 300 bedrijven geholpen met de overgang naar afvalscheiding op werk. Thuis zijn we al aardig gewend om ons afval te scheiden maar op werk is dit nog niet de standaard. Waarom? Het is niet aantrekkelijk, er zijn geen duidelijke richtlijnen, het is een grote investering, er is niet veel keuze en er kan weerstand ontstaan bij de collega’s. De Afvalbak gelooft dat dit anders kan. Daarom biedt de Afvalbak GroeneZaken-lezers tijdelijk een gratis implementatieadvies- en plan waarmee we jouw verduurzaming kunnen kick-starten.  

Pluk de voordelen van afval scheiden op werk

Het is een hele investering om jouw bestaande interieur te vervangen, maar een investering in duurzaamheid is het dubbel en dwars waard. Niet alleen levert het veel voor je collega’s, het milieu en je imago op, het levert nog meer op voor je portemonnee. Over de jaren heen zal de belasting op restafval aanzienlijk toenemen, met de Afvalbak neem je een stap vooruit.

  • Lagere afvalbelasting > lagere kosten
  • Voorbereiding op de toekomst (wetgeving)
  • Lagere facilitaire kosten (schoonmaak)
  • Drastisch minder impact op het milieu 
  • Beter bedrijfsimago
  • Positief sentiment collega’s 

Meer weten over afvalscheiding? Neem nu contact op via deze link

De Afvalbak, Nederlandse startup uit Hilversum 

De Afvalbak is een full-service circulaire transitiepartner, Dutch Design Afvalbakken & Kennispartner. De Afvalbak weet dat afvalscheiding aantrekkelijk is, wij gaan ons best doen om afval scheiden sexy te maken. Vooralsnog krijgen we het in Nederland niet voor elkaar om onze economie en afvalsystemen zo in te richten dat we waarde uit ons afval weten terug te brengen. Om geld en moeite te besparen verbranden we ons afval maar, en noemen we het groene stroom. Met alle CO2-uitstoot en waardevernietiging van dien. Terwijl de mondiale vraag naar eindige grondstoffen jaarlijks (progressief) blijft toenemen. Het moet dus anders en dat begint bij het onze afvalproductie. Wij geloven dat we met onze filosofie al 80% van het Nederlandse bedrijfsafval circulair kunnen opvangen voor 2025, dat is ons doel.

Start jouw verduurzaming nu! 

Wil jij ook het verschil gaan maken met jouw bedrijf? Neem dan nu contact op of neem een kijkje op onze website en verdiep je meer in onze filosofie, tips en adviezen. Als je benoemd dat je via GroeneZaken bij ons terecht bent gekomen ontvang je een gratis implementatieplan en gepersonaliseerd advies voor jouw organisatie. Nederland maken we samen schoner en mooier. 

Contact opnemen? Klik hier

Assortiment ontdekken? Klik hier

Platformen de Afvalbak

Aangeboden door

De Afvalbak

De Afvalbak

Geldig tot

geldig tm

1 september 2021

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners