Schoonmaken zonder plasticflessen met 10% korting

Clean your world!

Ben jij ook bezig om de wereld een stukje mooier en leuker te maken met een groene levensstijl? Dan zit je hier goed!

Met YouSea willen we een schonere wereld creëren. Voor personen of bedrijven die op zoek zijn naar producten die een aanvulling zijn op een duurzame levensstijl of bedrijfsvoering. Dit doen we met kwalitatieve natuurlijke schoonmaakproducten, vrij van chemische stoffen en in water oplosbare tabs + aluminium navulfles, waardoor plastic flessen overbodig zijn. We gaan voor 0% plastic waste en een positieve milieu-impact. Dit bereiken we door continu in beweging te zijn. Op deze manier dragen we zorg voor een prettige hygiënische leefomgeving en voor de wereld om ons heen. 

Hoe te gebruiken

Je kunt de tabs volledig oplossen in water dus niets open knippen. In je eigen schoonmaakfles of in onze aluminium fles met verstelbare spraykop. Op deze manier voeg je geen plastic meer toe aan het milieu. De tabs zijn bovendien heel compact en dus ruimtebesparend dus minder Co2. Voor consument in klein verpakking en professional en grootverbruik in een grotere verpakking.

Alles wat je nodig hebt om duurzaam schoon te maken 

  • Eco Sanitair tabs
  • Eco Keuken tabs
  • Eco Interieur tabs
  • Eco Vloer tabs
  • Eco Reinigende desinfectie tabs

Groene zakendeal

De wereld schoner maken doen we samen. Voor het Groene Zaken netwerk geven wij op het hele YouSea assortiment 10% korting.

Ga naar onze website en maak een account aan om te profiteren van deze actie.

Aangeboden door

YouSea

YouSea

Geldig tot

geldig tm

1 april 2021

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners