Met TripppleMKB, TripppleBusiness en TripppleCare toolkits naar een duurzame strategie

Hoe blijft uw bedrijf of zorginstelling een betrouwbare partij voor uw klanten, patiënten of cliënten? Hoe bindt u als werkgever talentvolle medewerkers aan uw organisatie? Hoe kunt u kwaliteit verhogen én kosten besparen? Voor ons staat één ding vast. Een duurzame strategie is nodig om beter voorbereid te zijn op de eisen van de toekomst. Wij kunnen u helpen om de creativiteit en de innovatiekracht van uw bedrijf of zorginstelling maximaal te benutten. Maak kennis met de digitale werkplaatsen voor verduurzaming van Constantis. TripppleMKB is de aanpak voor het Midden- en Kleinbedrijf en TripppleBusiness die voor grote bedrijven. TripppleCare is de aanpak toegespitst op zorginstellingen.

Wat is het?

Bedrijven en zorginstellingen praktische instrumenten bieden om zelf of begeleid door Constantis aan de slag te gaan met de stapsgewijze, integrale verduurzaming van hun meer-jarenstrategie. Dat is de belofte én de missie van Constantis.

De toolkits van TripppleMKB, TripppleBusiness-toolkit en TripppleCare-toolkit zijn ontstaan vanuit de praktijk. Constantis begeleidt sinds 2012 bedrijven en zorginstellingen naar een duurzame strategie. Al deze praktijkervaring is nu gebundeld en online beschikbaar. U kunt zelf kiezen hoe snel u gaat, en of u ondersteund wilt worden door een adviseur van Constantis.

Bij de licenties op de toolkits zijn een heldere handleiding en online trainingssessie inbegrepen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze toolkits, neem dan gerust contact op met Constantis. We onderzoeken graag samen met u hoe wij uw bedrijf of zorginstelling kunnen ondersteunen bij de verduurzaming van uw strategie. Mail ons op info@constantis.nl of kijk op www.constantis.nl.

Onze partners